- Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mencinicopschi, Gheorghe (1949-2022 ) Autor: Teodoru, Vitalie Autor: Kathrein, Iosif Responsabilitate: Gheorghe Mencinicopschi, Iosif Kathrein, Vitalie Teodoru Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 204 p. Note: Bibliogr. p. 203-204 Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: tehnologii Subiect: Produse agroalimentare Clasificare: 57:62:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
427733
|
Sala de Lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/M 58
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
427962
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/M 58
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică