- Tehnologia produselor de cofetărie : manual pentru clasa a X-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Panţu, Georgeta Autor: Nicolau, Eugenia Responsabilitate: Georgeta Panţu, Eugenia Nicolau Editura: Editura Didactică și Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1988 Descriere: 52 p. Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Cofetărie Subiect: Învăţământ liceal Subiect: Manual Clasificare: 373.5-67:664:64 Clasificare: 664:64(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
437950
|
Sala de Lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/P 26
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică