- Tehnologia laptelui şi a produselor lactate : manual pentru şcolile profesionale de ucenici
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Zoltan, M. Responsabilitate: M. Zoltan Editura: Editura Didactică și Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 383 p. : fig. ; tab. ; 1 f.schemă Limba: Română Subiect: Industria alimentară - Tehnologia laptelui Subiect: Tehnologie alimentară Clasificare: 637.1/3(035) Clasificare: 373.6-057.23:637.1/3
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
117332
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/Z81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
117333
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/Z81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică