- Tehnici culinare şi ustensile de bucătărie
-
Tipul înregistrării: Grafică bidimensională: monografic Editor: Williams, Chuck Autorul introducerii etc.: Keller, Thomas Responsabilitate: pref. : Thomas Keller ; ed. : Chuk Williams ; foto. : Tucker + Hossler Editura: ALLFA Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2009 ISBN: 978-973-724-219-8 Descriere: 350 p. : il. color Note: Index p. 347-350 Limba: Română Subiect: Prepararea mâncărurilor Subiect: Torturi Subiect: Brutărie Subiect: Patiserie Subiect: Feluri de mâncare Subiect: Trucuri culinare Subiect: Ustensile culinare Subiect: Artă culinară Clasificare: 641.544+642.7(084) Clasificare: 641.55(084)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
664565
|
Sala de Lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/T 32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică