- Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Aucţionist: Segal, Brad Autor: Segal, Rodica Autor: Costin, Gheorghe Responsabilitate: Brad Segal, Gheorghe Costin, Rodica Segal Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 224 p. : fig. Note: Bibliogr. p. 220-222 Limba: Română Subiect: Medicină Subiect: Industria alimentară Subiect: Dietetică Subiect: Control de calitate Clasificare: 664 Clasificare: 613.2:664 Clasificare: 658.562:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
426963
|
Sala de Lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/S 41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
427459
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/S 41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică