Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

  • Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Aucţionist: Segal, Brad
    Autor: Segal, Rodica
    Autor: Costin, Gheorghe
    Responsabilitate: Brad Segal, Gheorghe Costin, Rodica Segal
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 224 p. : fig.
    Note: Bibliogr. p. 220-222
    Limba: Română
    Subiect: Medicină
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Dietetică
    Subiect: Control de calitate
    Clasificare: 664
    Clasificare: 613.2:664
    Clasificare: 658.562:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
426963
Sala de Lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/S 41
1.Normal
La raft
0
427459
Secţia Împrumut pt. Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
664/S 41
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola