- Ciocolata și efectele ei binefăcătoare : auxiliar curricular
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Trifan, Marcela Responsabilitate: Marcela Trifan Editura: Docucenter Locul publicării: Bacău Anul Ediției: 2022 ISBN: 978-606-721-503-8 Descriere: 50 p. Note: Bibliografie p. 49-50 Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Tehnologia zahărului - Ciocolată Clasificare: 664.1 Clasificare: 663.91
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
DL/8294
|
Depozit Legal
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
DL 392/2022
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
TIRAJ 20
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică