- Dicţionarul comorilor culinare locale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Conducătorul grupului ştiinţific: Sinaci, Dorel Fotograf: Radu, Marius Editor: Biblioteca Judeţeană "Alexandru D. Xenopol" Arad Editor: Consiliul Judeţean Arad Responsabilitate: ; editori: Biblioteca Judeţeană "Alexandru D. Xenopol" Arad, Consiliul Judeţean Arad ; [manager proiect: dr. Dorel Sinaci] ; [fotografii şi design grafic: Marius Radu] Editura: Gutenberg Univers Locul publicării: Arad Anul Ediției: 2020 ISBN: 978-606-675-264-0 Descriere: 240 p. : foto. color Note: Index p. 231-232 ; Glosar p. 236 ; Volumul conţine 112 reţete. Limba: Română Subiect: Gastronomie românească Subiect: Reţete Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
706922
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/D39
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică