Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

  • Trei secole de gastronomie românească : de la muhalebiu şi schembea la volovan şi galantină
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ulieriu, Daniela
    Autor: Popescu, Doina
    Autorul introducerii etc.: Consulea, Alexandru
    Responsabilitate: Daniela Ulieriu, Doina Popescu ; ediţie îngrijită de Ionuţ Burcioiu ; [cuvânt înainte] de Alexandru Consulea
    Editura: Paralela 45
    Locul publicării: Piteşti
    Anul Ediției: 2018
    ISBN: 978-973-47-2744-5
    Descriere: 264 p. : il.
    Note: Cuvânt înainte de Asociaţia pentru Restaurarea Gastronomiei (ARGR) - ZEXE.
    Limba: Română
    Subiect: Gastronomie românească - Reţete culinare
    Clasificare: 641.55(083.12)(498)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
701570
Sala de Lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
64/U32
1.Normal
La raft
0
701598
Secţia Împrumut pt. Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
64/U32
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola