- Obţinerea zahărului şi a ciocolatei
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Trifan, Marcela Consultant ştiinţific: Ifrim, Irina Responsabilitate: Marcela Trifan ; ref. ştiinţific: conf. dr. chim. Irina Ifrim Editura: Docucenter Locul publicării: Bacău Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-606-721-230-3 Ediţie: Ediţia a 2-a rev. Descriere: 56 p. : fig. Note: Bibliografie p. 53 Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Tehnologia zahărului - Ciocolată Clasificare: 664.1 Clasificare: 663.91
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
DL/5238
|
Depozit Legal
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
DL 53/2018
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
Tiraj 12
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică