- Dicţionar de artă culinară : reţete culinare, anecdote şi istorioare picante
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dumas, Alexandre, père (1802-1870 ) Editor: Angheluţă, Lucreţia Responsabilitate: Alexandre Dumas ; selecţie, adaptare şi traducere de Lucreţia Angheluţă Editura: Atos Floarea Darurilor Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1997 ISBN: 973-98052-2-1 Descriere: 256 p. Limba: Română Subiect: Literatură franceză - Anecdote Subiect: Artă culinară Clasificare: 641.55(030)=135.1 Clasificare: 821.133.1-36=135.1
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
562495
|
Secţia Împrumut pt. Copii
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
821 fre/D 89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
562579
|
Sala de Lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
821 fre/D 89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
562676
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
821 fre/D 89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
575950
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
821 fre/D 89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică