- Îndrumător în tehnologia produselor culinare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Coldea, Viorica Autor: Tarţa, Adriana Responsabilitate: Viorica Coldea, Adriana Tarţa Editura: Editura Artmathis Locul publicării: Cluj-Napoca Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-606-92821-2-0 Descriere: 296 p. : il. Note: Bibliografie p. 294-295 Limba: Română Subiect: Artă culinară Subiect: Gastronomie Subiect: Prepararea alimentelor Subiect: Prepararea mâncărurilor Clasificare: 641.5
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
687928
|
Sala de Lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/C62
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
688025
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/C62
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
688026
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/C62
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
688027
|
Secţia Împrumut pt. Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/C62
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică