Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

  • Ciocolata : 50 de reţete simple
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Traducător: Popa, Ionuţ
    Colaborator: Grazia, Mario
    Fotograf: Rossi, Alberto
    Fotograf: Zanga, Luca
    Autorul introducerii etc.: Gonizzi, Giancarlo
    Autorul conceptului: Academia Barilla
    Responsabilitate: ; concept: Academia Barilla ; reţete: Chef Mario Grazia ; trad. şi adaptare: Ionuţ Popa ; pref.: Giancarlo Gonizzi ; fotografii: Alberto Rossi, chef Mario Grazia, chef Luca Zanga ; graphic design: Marinella Debernardi
    Editura: Creative Publishing
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2015
    ISBN: 978-606-93933-1-4
    Descriere: 128 p. : il. color
    Note: Index alfabetic al reţetelor p. 124 ; Index alfabetic al ingredientelor p. 125-127
    Note: Academia Barilla, fondată în 2004, se găseşte în inima oraşului Parma şi este un adevărat centru al profesionalismului în gastronomie.
    Limba: Română
    Subiect: Dulciuri - Ciocolată - Reţete
    Subiect: Gastronomie - Dulciuri
    Clasificare: 641.85(083.12):664.68
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola