Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

  • Condiţionarea şi valorificarea superioară a materiilor prime vegetale în scopuri alimentare : tehnologii şi instalaţii
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ioancea, Lucian
    Autor: Kathrein, Iosif
    Responsabilitate: Lucian Oancea, Iosif Kathrein
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1988
    Descriere: 364 p.
    Note: Bibliogr. p. 362-363
    Limba: Română
    Subiect: Industria alimentară
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
439899
Sala de Lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/I-61
1.Normal
La raft
0
440313
Secţia Împrumut pt. Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
664/I-61
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola