Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

  • Tehnologia culinară şi tehnica servirii : manual pentru clasa a IX-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale, profilul alimentaţie publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dumitraşcu-Nicu, Dumitra
    Autor: Onete, Olga
    Autor: Pîrjol, Gabriela
    Responsabilitate: Gabriela Pirjol, Olga Onete, Dumitra-Dumitraşcu-Nicu, Constanţa Brumar, Emilian Dobrescu
    Editura: Editura Didactică și Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1988
    Descriere: 16 p.
    Limba: Română
    Subiect: Gastronomie
    Clasificare: 664:64(075.3)
    Clasificare: 373.61-67:664+64
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola