Industria alimentară
|
LDR | 00163nx j22000733 45 | |
---|---|---|
001 | 79961 | |
100 | $a arumy01010101ba0 | |
250 | 1 $a Industria alimentară | |
801 | 0 $a RO $b BJBC | |
901 | $a a $b |
Lucrări:
0 lucrari in 241 publicatii in 3 limbi
Băuturi spumante în gospodărie
de:
Puşcă, Ion M.
(Text tipărit)
Condiţionarea şi valorificarea superioară a materiilor prime vegetale în scopuri alimentare : tehnologii şi instalaţii
de:
Ioancea, Lucian; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
de:
Mencinicopschi, Gheorghe (1949-2022); Kathrein, Iosif; Teodoru, Vitalie
(Text tipărit)
Tehnologia produselor de cofetărie : manual pentru clasa a X-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică
de:
Panţu, Georgeta; Nicolau, Eugenia
(Text tipărit)
Aşa se fabrică zahărul
de:
Roman, Emanuel
(Text tipărit)
Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Costin, Gheorghe; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Tehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor
de:
Segal, Brad; Costin, Gheorghe Miron; Lungulescu, Grigore
(Text tipărit)
Subiecte
Conservarea alimentelor
Biotehnologie
Ciocolată
Tehnologia cărnii
Morărit
Produse din carne pentru alimentaţie
Industria alimentară
Biologie
Uleiuri vegetale
târguri şi expoziţii
Metale corozive
Tehnică frigorifică
Produse din carne
Produs horticol
Inginerie alimentară
Agricultură
Inginerie chimică
Fabricarea berii
Periodice
Produse agroalimentare
Protecţia muncii
Prelucrarea zahărului
Îndrumar
Termeni tehnici
Industria vinului
Băuturi alcoolice
Învăţământ liceal
Dietă
Ştiinţe economice
Memorie locală
Microbiologie
Chimie
Gastronomie
Microbiologie alimentară
Industria băuturilor
Aditivi alimentari
Unt
Grăsimi alimentare
Produse alimentare ecologice
Produse animaliere
Industria laptelui
Control de calitate
Oenologie
Cofetărie
Tehnologia morăritului
Industria zahărului
Tehnologia uleiurilor
tehnologii
Băuturi
Tehnologia zahărului
Comerţ exterior
Concursuri literare
Aniversări culturale
Critică şi istorie literară
Terminologie în limba engleză
Produs agroalimentar
Biotehnologii
Termodinamică
Produse zaharoase
Prăjituri
Cercetare
Coloranţi
Tehnologia laptelui
Afaceri
Cultură şi civilizaţie
Antochi, Gheorghe
Tranzacţii financiare
Geopolitică
Tehnologie alimentară
Tehnologii alimentare
Produse vegetale
Interviuri
Medicină
Lapte
Economie
Tehnici de laborator
Epigenetică
Dicţionare
Produse alimentare
Hădean, Adi
Panificaţie
Frigotehnie
Limba engleză
Preparate din fructe
Fructe
Metode de control
Conservarea fructelor
Alimentaţie ecologică
Tehnologie sanitară
Avicultură
Comerţ
Utilaje tehnologice
tehnologie chimică
Reviste şcolare
Monografii băcăuane
Economişti băcăuani
Brutărit
Nutriţie
Biochimie
Tehnologie
Ingineri băcăuani
Prelucrarea cărnii
Manual
Vinificaţie
Fizică
Sănătate şi igienă
Tehnologii în industria alimentară
Istorie băcăuană
Calitatea produselor
Dietetică
Industria pâinii
Alimentaţie
Tehnologia uleiurilor vegetale
Nutriţie sănătoasă
Tradiţii populare
Brânzeturi
Investiţii
Industrie
Biochimie alimentară
Privatizare
Marketing agroalimentar
Casa Regală a României
Industria cărnii
Produse ecologice
Export
Chimie alimentară
Industria berii
Economie băcăuană
Apă
Olimpiade
Reţete culinare
Metode de conservare