Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

Produse animaliere

Subiect Tematic: Produse animaliere
Țara sursă: RO: BJBC
Lucrări: 13 lucrari in 13 publicatii in 1 limbi
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne de: Popescu-Băran, Mircea; Dinescu, Stelian (Text tipărit)
Controlul alimentelor de origine animală de: Popovici, D.; Toicu, Ioan (Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia brânzeturilor de: Chintescu, George (Text tipărit)
Tehnologia cărnii : manual pentru şcolile tehnice de maiştri de: Plohotnic, S.; Ştefănescu, I. (Text tipărit)
Agendă pentru industria laptelui de: Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin (Text tipărit)
Grăsimile, aliment şi materie primă pentru industrie de: Ionescu-Boeru, Constantin; Platon, Florin (Text tipărit)
Chimia şi fizica laptelui de: (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a subproduselor de: Oţel, Ion; Barbu, N.; Plohotnic, S. V.; Stancu, M. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola