Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău

Industria alimentară

Subiect Tematic: Industria alimentară
Țara sursă: RO: BJBC
Lucrări: 0 lucrari in 241 publicatii in 3 limbi
Tehnologii generale în industria fermentativă. Vol. 1-2 de: Suceveanu, Elena-Mirela (Text tipărit)
Tehnologii generale în industria alimentară : [note de curs]. Vol.1- de: Platon, Nicoleta; Nistor, Ileana Denisa; Bîrcă, Adriana (Text tipărit)
Coloranţi azoici de: Floru, Lucian; Tărăbăşanu-Mihăilă, Corneliu; Langfeld, Horst Walter (Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară. Vol.1 de: Banu, Constantin(Ing.) (Text tipărit)
Subiecte
Conservarea alimentelor Ciocolată Morărit Industria alimentară Uleiuri vegetale târguri şi expoziţii Inginerie alimentară Periodice Prelucrarea zahărului Băuturi alcoolice Învăţământ liceal Dietă Ştiinţe economice Microbiologie Microbiologie alimentară Industria băuturilor Aditivi alimentari Unt Produse alimentare ecologice Produse animaliere Oenologie Tehnologia morăritului Industria zahărului Tehnologia uleiurilor tehnologii Tehnologia zahărului Concursuri literare Aniversări culturale Termodinamică Produse zaharoase Prăjituri Coloranţi Tehnologia laptelui Cultură şi civilizaţie Tehnologii alimentare Medicină Lapte Economie Dicţionare Produse alimentare Hădean, Adi Panificaţie Frigotehnie Metode de control Alimentaţie ecologică Avicultură Comerţ Utilaje tehnologice Economişti băcăuani Ingineri băcăuani Manual Vinificaţie Sănătate şi igienă Calitatea produselor Industria pâinii Alimentaţie Nutriţie sănătoasă Tradiţii populare Investiţii Industrie Biochimie alimentară Marketing agroalimentar Casa Regală a României Industria cărnii Export Chimie alimentară Industria berii Olimpiade Biotehnologie Tehnologia cărnii Produse din carne pentru alimentaţie Biologie Metale corozive Tehnică frigorifică Produse din carne Produs horticol Agricultură Inginerie chimică Fabricarea berii Produse agroalimentare Protecţia muncii Îndrumar Termeni tehnici Industria vinului Memorie locală Chimie Gastronomie Grăsimi alimentare Industria laptelui Control de calitate Cofetărie Băuturi Comerţ exterior Critică şi istorie literară Terminologie în limba engleză Produs agroalimentar Biotehnologii Cercetare Afaceri Antochi, Gheorghe Tranzacţii financiare Geopolitică Tehnologie alimentară Produse vegetale Interviuri Tehnici de laborator Epigenetică Limba engleză Preparate din fructe Fructe Conservarea fructelor Tehnologie sanitară tehnologie chimică Reviste şcolare Monografii băcăuane Brutărit Nutriţie Biochimie Tehnologie Prelucrarea cărnii Fizică Tehnologii în industria alimentară Istorie băcăuană Dietetică Tehnologia uleiurilor vegetale Brânzeturi Privatizare Produse ecologice Economie băcăuană Apă Reţete culinare Metode de conservare
Vă rugăm să schimbaţi parola