Gastronomie
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 124006 | |
250 | $a Gastronomie | |
801 | 0 $a RO $b BJBC |
Lucrări:
0 lucrari in 206 publicatii in 5 limbi
Fragmentarium. (O dulce poveste şi crenguţa de brad)
de:
Ioanid, Al.
(Text tipărit)
20 de săptămâni cu Jamie Oliver : Întoarcerea bucătarului care se dezbracă... de secrete : Alte reţete de pâine : Deserturi : Cocteiluri : Supe, sosuri, mărunţişuri, câte una, câte alta, din toate câte puţin. Vol. 10
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
Bogdan Ulmu. „Spectacol gastronomic” : (Autori și cărți)
de:
Popa Homiceanu, Vasile (1951-)
(Text tipărit)
20 de săptămâni cu Jamie Oliver : Întoarcerea bucătarului care se dezbracă... de secrete : Alte salate : Dressinguri : Supe : Paste. Vol. 7
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
Aluaturi, foetaje, fursecuri : patiserie de casă
de:
Tăutu-Stănescu, Natalia
(Text tipărit)
20 de săptămâni cu Jamie Oliver : Întoarcerea bucătarului care se dezbracă... de secrete : Plante aromatice : Aperitive şi gustări : Salate. Vol. 6
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
20 de săptămâni cu Jamie Oliver : Întoarcerea bucătarului care se dezbracă... de secrete : Carne de porc, miel, vită, pasăre şi vânat : Reţete cu legume : Pâine. Vol. 9
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
Din bucătăria popoarelor
de:
Dragoş, Doina
(Text tipărit)
20 de săptămâni cu Jamie Oliver : Bucătarul se dezbracă... de secrete : Leguminoase : Rizoto şi cuşcuş : Pâine. Vol. 4
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
Bucătăria Dunării : reţete şi preparate pescăreşti
de:
(Grafică bidimensională)
Subiecte
Ciocolată
Istorie socială
Industrie hotelieră
Transport
Comunicaţii
Industria alimentară
Ouă
Etnografie
Limba română
Îmbrăcăminte
Biografii
Fizioterapie
Literatură română - Eseuri
Turism
Proiecte educaţionale
Asistenţă socială
Prepararea alimentelor
Carte de bucate
Reţete culinare pentru copii
Stil de viaţă
Dietă
Ştiinţe economice
Colesterol
Lexicologie
Istoria culturilor şi civilizaţiilor
Igiena alimentaţiei
gustări
Cultură şi civilizaţie chineză
Aniversări culturale
Filosofie japoneză
Produse afrodisiace
Sfaturi practice
Feluri de mâncare
Condimente
Pregătirea meselor
Caligrafie
Învăţământ preşcolar
Prăjituri
Frazeologie
Cultură şi civilizaţie japoneză
Literatură
Cultură şi civilizaţie
Reţete româneşti
Scriitori băcăuani
Medicină
Artă culinară
Dietoterapie
Miere
Povești
Antropologie românească
Panificaţie
Jurnal de călătorii
Literatură română
Festivaluri
Cardiologie
Familie
Regimuri alimentare
Reţete
Recenzii
Valută
Lansări de carte
Tradiţii populare
Alimentaţie
Bucătărie asiatică
bucătărie naţională
Legumicultură
Prepararea mâncărurilor
Medicină naturistă
Ikebana
Legume
Yoga
Conserve
Obiceiuri culinare
Cărţi ilustrate
Obiceiuri alimentare
Simboluri
Sănătatea și igiena copilului
Literatură română - Antologii
Cură de slăbire
Emisiuni de divertisment
Erotism
Dedicaţie autografă
Gastronomie
Publicistică
Impresii de călătorie
Critică literară
Bucătărie
Hinduism
Ciuperci
Restaurante
Personalităţi
Băuturi
Conferinţe
Amintiri
Antropologie culturală
Civilizaţii
Literatură suedeză
China
Etnografie românească
Istoria României
Geopolitică
Eseuri
Povestiri
Literatură română - Memorii
Interviuri
Bucătarie chinezească
Ceremonia Ceaiului
Medicină populară
Torturi
Fructe şi legume
Motiv literar
Alimente
Fructe
Dulciuri
Muzee băcăuane
Socializare
Proiect educaţional
Nutriţie
Tradiţii culinare
Alimentaţie publică
Arhitectură
Reţete de mâncăruri
Povestiri pentru copii
Terminologie alimentară
Patiserie
Bucătărie băcăuană
Apicultură
Rețete grecești
Dietetică
Bucate tradiţionale
Folclor
Memorii
Festival de folclor
Salate
Reţete culinare
Alimentaţie tradiţională